Редагувати видiленний текст
ЮРИДИЧНИЙ ПОРТАЛ
info@rd.ua
контакти
info@rd.ua
контакти
телефони менеджерів за напрямами:
онлайн курси
практикуми
експертизи
На засіданні Ради адвокатів України презентовано оновлений юридичний портал Ratio Decidendi

27 червня 2019 року в смт. Затока Одеської області на засіданні Ради адвокатів України вдруге презентовано юридичний портал Ratio Decidendi.

Під час презентації старший партнер, доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України О. Святоцький та керуючий партнер Ю. Галаєвський звернули увагу присутніх на ті зміни, які відбулися з часу першої презентації юридичного порталу,  яка відбулася рік тому на засіданні Ради адвокатів України.

Зокрема  йшлося про суттєві зміни в інтерфейсі порталу, появу нових пакетів "Прокурор", "Суддя", "Юрист", "Виконавець", вдосконалення інструментів пошуку правових позицій та навігації сайту. Зявилася можливість на порталі обрати участь у правовому практикумі та замовити підбірку правових позицій.

Особливо жвавий інтерес у присутніх викликала нова рубрика порталу "Експертні висновки". Зокрема члени Ради адвокатів України цікавилися процедурою замовлення та надання науково-експертних висновків та їх вартістю.

Крім того, партнер юридичного порталу М. Захарченко презентував присутнім інноваційну платформу надання юридичних послуг Е-АДВОКАТ, запуск якої планується у жовтні-листопаді цього року.

Після презентації Голова НААУ, РАУ Ізовітова Л.П. подякувала керівництву юридичного порталу за співпрацю та постійну участь в процесі підвищення кваліфікації адвокатів.