Редагувати видiленний текст
ЮРИДИЧНИЙ ПОРТАЛ
info@rd.ua
контакти
info@rd.ua
контакти
телефони менеджерів за напрямами:
онлайн курси
практикуми
експертизи
Підписання Меморандуму про співробітництво

19 квітня 2019 року в приміщенні Академії прокуратури Президентом ТОВ «База даних судової практики «РАТІО ДЕЦІДЕНДІ» Святоцьким О.Д. та ректором Національної академії прокуратури України Лошицьким М.В. було укладено Меморандум про співробітництво.

Метою Меморандуму є створення відповідних умов для розвитку спеціальної професійної підготовки та юридичної освіти й науки з урахуванням провідних вітчизняних і зарубіжних досягнень та здобутків, використання інформаційно-аналітичних матеріалів, правових позицій, що сформовані на підставі судових рішень вищих судів інстанцій з усіх юрисдикцій, у тому числі міжнародних, а також сприяння сторін у забезпеченні сталості та єдності застосування судової практики українського права й імплементації міжнародного права, підтримки ефективного науково-аналітичного та прогнозного супроводження діяльності сторін. Крім того, метою Меморандуму є здійснення заходів, спрямованих на спільне систематичне підвищення кваліфікації працівників органів прокуратури та здійснення спеціальної підготовки кандидатів на посаду прокурора.

Співпраця між сторонами Меморандуму здійснюватиметься у таких напрямах:

  1. Упровадження у процес підготовки фахівців у галузі права сучасних методик викладання та контролю знань із використанням новітніх інформаційних технологій.
  2. Підготовка та розробка посібників, методичних рекомендацій, узагальнень судової практики судів вищих інстанцій з усіх юрисдикцій, у тому числі міжнародних.
  3. Проведення наукових досліджень з актуальних проблем права, протидія злочинності, а також щодо основних напрямів діяльності органів прокуратури України, судової системи України.
  4. Організація та проведення правових практикумів, конференцій, семінарів.

Строк дії Меморандуму – 5 років.